TERMÍN: pátek 14.9.2018 v 17:00 hodin

MÍSTO UTKÁNÍ: Řepy – tráva

 

Nominovaní hráči:

Borovička Matyáš, Bouberraga Jan, Dočekal Karel, Kellev Filip, Kovář Jakub, Lasík Filip, Macek Patrik, Míka Kryštof, Pešula Zdeněk, Škapa David, Useche Adriano, Nosáľ Tomáš, Blihár Tobias, Kroupa Jakub, Skolil Sebastian, Šanovec Tobiáš, Nemeshegy Adam, Tawab Lukáš, Baginský František,

 

V domácím utkání jsme v obou poločasech podali rozdílné výkony. Na hřišti blíže skateparku si kluci od začátku počínali velmi aktivně, dobře kombinovali, jen jim to tam v prvním poločase tolik nepadalo a naopak chybami v rozehrávce nechali hosty odskočit ve skóre. Ve druhém poločase se ale rozstříleli a nakonec své utkání dokázali vyhrát. Na druhém hřišti kluci v poločase vedli díky aktivní hře, dobrému bránění a výbornému výkonu brankáře. Ve druhém poločase ale aktivita uvadla, nedařila se rozehrávka, kombinace se vytratila úplně nebo byla nepřesná a zbrklá, chyběla bojovnost a důraz v osobních soubojích a větší zápal pro hru.

Ale nevadí Lišáci, stále se učíme a z chyb se poučíme. Příště to bude zase o poznání lepší a soupeř se už teď musí třást strachy. Takže Řepy … Řepy … Řepy … Hej, hej, hej, Řepy jsou nej.