Halový turnaj v Ruzyni – 1. místo

V soboru jsme se v rámci halového turnaje střetli se čtyřmi týmy. Ve všech utkáních jsme podali velmi dobré bojovné výkony podpořené fotbalovou kvalitou a turnaj jsme nakonec vyhráli. Nejlepším střelcem turnaje se stal Kája Dočekal (7 gólů). Nejlepším hráčem našeho týmu byl Štěpán veselý.

Lišáci v. Ruzyně 3:0

Lišáci v. Zličín 1:3

Lišáci v. Aritma 5:2

Lišáci v. Uhelné Sklady 2:0

 

Lišáci v. Slaný   0:6

V sobotu odpoledne se druhá banda Lišáků utkala s týmem Slaného v rámci Winter Cupu na Přední Kopanině. V utkání nám chybělo více bojovnosti, přesností, přihrávek a proměňování šancí. Podle výsledků to vypadá jednoznačně, ale ve skutečnosti to bylo celkem vyrovnané. Pět branek jsme dostali po chybách a svoje šance jsme nedotáhli. Příště jim to ale natřeme.

 

 

Lišáci v. Sparta dívky 7:6.


Krásné utkání, výborné výkony obou týmů, spousta pohledných akcí a gólových šancí na obou stranách. Škoda jen, že jsme více krásných kombinací nedotáhli ke gólovému zúročení. Naopak jsme udělali dost chyb v rozehrávce a soupeř z toho vytěžil pro nás laciné branky. V závěru navíc Sparťanské holky trefili asi tři tyče. Ale v té době už jsme mohli a měli vést daleko větším rozdílem. Výborné výkony podali zejména Filip Kellev, Kája Dočekal a oba brankáři Kuba Kovář a David Škapa (a to jak v brance, tak v poli).