TERMÍN: neděle 8. 9. 2019, 13:15 hodin

MÍSTO UTKÁNÍ: ZLIČÍN – tráva

 

Na nedělní derby se Zličínem se vyjasnilo a krásné teplé podzimní počasí nebránilo k pohodové hře ani k hojné účasti našich fanoušků, kteří chtěli být týmu co nejblíže, až je místní správce musel vykázat do sektoru návštěvníků, kde mohutně podporovali náš tým.

Začátek zápasu nám vyšel kombinačně a tak jsme rychle do ¼ hodiny od výkopu vstřelili 3 rychlé góly. Na soupeře se dál valily kombinační útoky z levé či z pravé strany, které jsme do poločasu dokázali efektivně využít dalšími góly. Za to začátek druhého poločasu byl v útlumu. Soupeř nás zatlačil na naší polovinu a po nakopávané a hře středem jsme se nedokázali prosadit. Jakmile jsme se vrátili ke své hře, zase jsme ovládli hřiště a postupně navyšovali skóre. Zličín však nic nezabalil a hrozil z brejků vysunutého útočníka. Takže si Kuba Kovář mohl zachytat a předvést krásné brankařské zákroky. Pouze na jeden brejk nestačil, škoda. Ale soupeř nás správně potrestal za předsunutou obranu a trochu laxní přístup k bránícím povinnostem. Nadále jsme však měli hru pod kontrolou a dál útočili. Počet vstřelených branek mohl být vyšší, ale jen díky zákrokům zličínského brankáře a obětavosti obránců, kteří 2 góly vykopli z čáry, se skóre ustálilo pouze na 12 vstřelených brankách (i když rozhodčí napočítal o jednu méně 😊).

 

Kluci odmakali celý zápas a plnili své úkoly a díky kombinační hře na hřišti dominovali a dokázali se dostávat do šancí. A díky tomu si odvážíme z derby první 3 podzimní body.

 

Branky:

7 min    0:1          Hájevský (Dočekal)

11 min  0:2          Dočekal (Boháček)

14 min  0:3          Boháček

20 min  0:4          Boháček (Hájevský)

27 min  0:5          Kellev (Boháček)

29 min  0:6          Kellev (Dočekal)

39 min  0:7          Kellev (Adensam)

49 min  0:8          Linhart (Boháček)

50 min  0:9          Pešula (Linhart)

54 min  0:10       Pešula (Linhart)

60 min 1:10

65 min  1:11       Boháček (Hájevský)

69 min  1:12      ?????