TERMÍN: sobota 14.9.2019 v 9:00 hodin

MÍSTO UTKÁNÍ: ŘEPY – tráva

 

V sobotu jsme přivítali velmi kvalitní celek Aritmy. Ten svou kvalitu prokazoval hned od úvodních minut. My jsme se sice ujali vedení již ve 4.minutě, když si do vlastní branky srazil míč hráč Aritmy – 1:0. Ale jinak byli kluci z Aritmy lepším týmem. Lépe pracovali na míči, jejich přihrávky byly přesné a střely velmi nebezpečné. A tak přišlo v 17.minutě vyrovnání. V závěru poločasu Aritma dvěma brankami během dvou minut převážila skóre na svou stranu. My jsme se štěstím Hamudim korigovali na poločasových 2:3. Poločas jsme odmakali, odbojovali, ale fotbalu tam bylo málo. Nepřesnosti limitovaly naši hru, zbytečně jsme ztráceli míče, hrnuli jsme se více středem než po stranách.

O přestávce jsme si řekli, že ukážeme tedy více fotbalu, hru více roztáhneme, využijeme křídelních prostor, zpřesníme kombinaci a budeme se více tlačit do branky.

A přesně to se stalo. Najednou jsme byli lepším týmem my. Dobře a přesně jsme kombinovali, vytvářeli si šance. Soupeř ale vůbec nezahálel a jeho protiútoky byly velmi nebezpečné a několikrát ohrozil naší branku. Ve 43.minutě dokázal navíc navýšit své vedení přesnou střelou k tyči, na kterou byl Kuba Kovář krátký. Jinak ale Kuba chytil několik velmi dobrých šancí soupeře. Do zápasu nás vrátil Filip Kellev, který se vyměnil míč s Kájou Dočekalem a nedal brankáři hostí šanci – 3:4. Pět minut na to opět Filip Kellev po skvostné přihrávce Jendy Bouberragy srovnal na 4:4. Soupeř chvíli na to nastřelil tyč z přímého kopu. My jsme se ale dál tlačili do branky a naše střely byly stále nebezpečnější. Na pravé straně výborně pracovali Dan Hájevský a Adri Useche, které podporoval Jenda Bouberraga. Na levé zase Kája Dočekal s Kríšou Míkou, které zezadu jistil Štěpán Veselý. A v prostředku pak držel naše šance Dan Linhart, Filip Kellev a Jirka Boháček, na hrotu dobře pracovali Hamudi Keshi a Patrik Macek. Naši vůli po vítězství a skvělý obrat jsme dotáhli v 68.minutě. Po pravé straně už po několikáté unikl Dan Hájevský, jeho centr na zadní tyči našel Káju Dočekala. Ten se s ničím nepáral, napálil míč na branku a tam si ho srazil do sítě bránící hráč – 5:4. Závěr jsme si již pohlídali a důležité vydřené body zůstali doma.

 

Branky:

4´´          1:0         (vlastní branka)

17ˇˇ       1:1

33´´        1:2

34´´        1:3

35´´        2:3         Hamudi Keshi (Dočekal)

43´´        2:4

44´´        3:4          Kellev (Dočekal)

49´´        4:4          Kellev (Bouberraga)

68´´        5:4          Dočekal (Hájevský)