Na základě vyhlášených opatření jsme nuceni upravit tréninkový proces v souladu s těmito opatřeními, a to následujícím způsobem:

  1. Trénovat budeme ve skupinách po pěti či šesti (v případě šestičlenné skupiny má trenér neustálý minimálně třímetrový odstup a má nasazenou roušku).
  2. Trénovat budeme v areálu ZŠ Wericha na třech místech, které budou odděleny buď pevnou bariérou nebo budou v dostatečném odstupu (např. travnatá plocha za softballovým hřištěm).
  3. Hráči před tréninkem i po něm, a i během tréninku používají vlastní desinfekci k ochraně rukou.
  4. Hráči jsou rozděleni do skupin, skupiny se nebudou potkávat ani mísit, a to jak při příchodu, tak při odchodu, tak při samotném tréninku.
  5. Trénink bude od 16:30 do 17:30. Během tréninku se budou skupiny u jednotlivých trenérů střídat po 20 minutách za podmínek uvedených výše.

SKUPINA 1  Trenér Marek Adensam  –  hráči Vrchotová / Macek / Hychka / Blihár / Kroupa / Nemeshgyi

Skupina bude mít sraz v 16:25 u fotbalové branky více vzdálené od kabin na UMT Werichova (blíže k úřadu městské části).

SKUPINA 2  Trenér Karel Lasík – hráči Lasík / Míka / Veselý / Bouberraga / Pešata / Skolil.

Skupina bude mít sraz v 16:25 u fotbalové branky blíže ke kabinám na UMT Werichova.

SKUPINA 3  Trenér Hedvika Škapová – hráči Škapa / Pešula / Mironenko / Tepchuk / Sládek / Domkář.

Skupina bude mít sraz v 16:25 u softbalového hřiště v areálu ZŠ Wericha (vedle volejbalových kurtů).

 

DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ

Žádáme rodiče hráčů, aby své dítě velmi důrazně poučili o chování během tohoto stavu, a to v souladu s vyhlášenými opatřeními.

To znamená zejména setkávání se v maximálním počtu šesti lidí, dodržování dvoumetrových rozestupů, nošení roušek, používání desinfekce, a to zejména při příchodu do areálu a po odchodu z areálu.

V případě, že některý z hráčů nebude dodržovat nařízená opatření a pokyny trenérů, budou na toto rodiče upozorněni a nebude se tréninkového procesu účastnit.

 

Co se týče příštího týdne, uvědomujeme si, že jsou podzimní prázdniny. Budete tedy ještě během tohoto týdne dotázání, zda bude vaše dítě chodit na tréninky i v příštím týdnu. V případě menšího zájmu jen upravíme složení skupin, organizace zůstane stejná.

 

Věřím, že tuto nelehkou dobu společně přečkáme ve zdraví.

Děkuji za spolupráci.

Fotbalu zdar a Řepskému zvlášť.

 

LIŠÁCI JEDOU. VŽDYCKY ŘEPY.