1. V sekci TURNAJE jsou nově termíny Winter cupu, který budeme hrát v lednu a únoru přednostně s hráči roč. 2008.
  2. Koukněte, prosím, na Facebook a reagujte na plánovanou akci 30.11.
  3. Nominace na nedělní turnaj na SK Střešovice: Boháček, Kellev, Linhart, Marc, Lasík, Kovář, Bouberrage, Míka a Dočekal – počítejte se srazem v 7:45 ve Střešovicích. Další informace dodáme ve čtvrtek večer. Každopádně s nominovanými Lišáky počítáme na páteční trénink od 17:00 v tělocvičně Socháňova.
  4. V sobotu 2.12. se výběr Lišáků 2008 zúčastní halového turnaje na TJ Ruzyně (8:00 – 13:00). Nominace bude upřesněna během příštího týdne podle účasti na tréninku.
  5. Info především pro maminky k DOKOPNÉ – prosíme o promyslení, jakou dobrotu byste mohli donést v pátek 15.12. Po loňské zkušenosti poprosíme o střídmost hlavně co se týče množství jídla, takže doporučujeme donést tolik, kolik sní vaše rodina. Napište nám, prosím, na náš trenérský email, v jakém počtu dorazíte a co přinesete. V případě nahromadění stejného druhu dobrot, to budeme trochu korigovat.
  6. Prosíme, pokud tak nečiníte, abyste omlouvali absenci Vašeho Lišáka na tréninku a to v úterý a čtvrtek Rachidovi, ve středu Hedvice a v pátek Tomášovi.
  7. Pokud Váš Lišák chodí na trénink do tělocvičny v úterý a měl by zájem a čas chodit občas i ve středu, napište nám to emailem. V případě malého počtu středečních Lišáků Vám dáme vědět, že může Váš „úterní“ Lišák dorazit extra i ve středu.