Lišáci v. Choteč 18:5 – sobota 2.3.

V dalším utkání zimní ligy Motorletu Lišáci rozstříleli po skvělém výkonu celého týmu tým z Chotče. Kluci hráli jako z partesu, krásné kombinace zakončovali tam, kam se má a všichni si to náramně užili.

 

Turnaj Zbuzany – sobota 2.3.

V sobotním turnaji jsme ve Zbuzanech nastoupili s druhou polovinou týmu, převážně ročník 2009. Přesto kluci ukázali nesmírnou bojovnost. A když přidali ještě dobrou kombinaci, bylo se na co dívat. Chyběl nám jen střelec, který by to v pravou chvíli rozčísnul a poslal to do šibenice. V prvních dvou utkáních se to potvrdilo (Cholupice 1:3, Zličín 0:3). Vyrovnané utkání, soupeř to tam dotlačil, my nikoliv. Tedy jen jednou. Na dobře hrající Motorlet jsme neměli (0:6). Ale utkání s Aritmou jsme již zvládli. Dobrý výkon, šance a nakonec remíza 1:1. V posledním utkání s Unionem Žižkov si kluci konečně otevřeli střelnici a zvítězili 6:0.

Celkové 5. místo je pěkné.

 

Turnaj Zbuzany – neděle 3.3.

V neděli jela do Zbuzan druhá parta (převážně kluci r. 2008). V prvních dvou utkáních Lišáci jasně přehráli Liteň (3:0) a Modřany (4:0). Ve třetím utkání jsme se Zbraslaví prohrávali zbytečně už 0:2. Ale kluci mákli, soupeře zatlačili a dokázali srovnat na konečných 2:2. Pak nás prověřila silná Vlašim. Vyrovnané utkání, nechyběla nám bojovnost, ale kvalita byla více na straně kluků z Vlašimi a prohra 1:3 tomu odpovídá. V posledním utkání jsme přehráli tým z Všenor 2:0 a celkově tak obsadili 3. místo.