TERMÍN: sobota 1.2. 2020     14:00

MÍSTO UTKÁNÍ: UMT ZLIČÍN

 

Ve 4. kole jsme se utkali s chasníky z Hostouně, kteří měli ve svém týmu i kandidátku reprezentačního výběru. Ustáli jsme úvodní tlak soupeře a postupně jsme vyrovnali i hru. Přesto se jako prvními podařilo skórovat soupeři po odražené střele. Kluci se však nevzdali a stále trpělivě napadali rozehrávku soupeře a kombinovali po křídlech. Do poločasu jsme tak dokázali po kombinaci po pravém křídle a přenesením hry na levé křídlo skórovat.

Po poločase soupeři změnili rozestavění a pokoušeli se o dlouhé nákopy. Ty se nám pomocí výborných zákroků brankáře a i vypůjčeného obránce z Tygrů dařilo eliminovat. Naopak jsme kombinací anebo napadáním rozehrávky dokázali několikrát ohrozit branku soupeře. Díky této aktivitě jsme se i ujali vedení. Mohli jsme jít i do dvoubrankového vedení, ale po překonání brankáře se nám nepodařilo efektivně zakončit nebo zaskočil za něj soupeřův obránce.

V polovině druhého poločasu jsme si vybrali slabší chvilku při rozehrání rohu soupeřem. To jsme sice ustály, ale rozhodčí nechal roh opakovat a inkasovali jsme. Soupeře to nakoplo a podařilo se mu záhy skórovat ještě jednou. Kluci to však nezabalili a dál bojovali o vyrovnání. Tlačili jsme se před bránu a soupeři zatápěli, ale kluci z Hostouně si již vítězství strategickým zdržováním pohlídali. Inkasovaný gól v závěrečné minutě z dlouhého nákopu byl jen výsledkem našeho tlaku než nějaké kombinace soupeře.

 

Musím říci, že Lišáci dřeli a zasloužili si zvítězit, bohužel štěstí se více přiklonilo na stranu soupeře.

 

GÓLY:

12 min 0 – 1

25 min 1 – 1    MÍKA / Boháček

37 min 2 – 1    KELLEV / Boháček

54 min 2 – 2

56 min 2 – 3

70 min 2 – 4