TERMÍN: čtvrtek 26. 9. 2019, 17:00 hodin

MÍSTO UTKÁNÍ: ŘEPY – tráva

 

Zápas rozdílných poločasů. V 8.kole jsme doma přivítali soupeře ze Střešovic. A podařilo se nám soupeře zaskočit nepřipraveného, když jsme skórovali hned v úvodu. Na inkasovaný gól soupeř reagoval zlepšením všeho: obrany, pohybu, kombinace a tlaku na balon. Jako by nás rychlý gól ukolébal a zlepšená hra soupeře nám začala dělat starosti. Rázem jsme byli v zápase ti druzí. Druzí v souboji, druzí ve sprintu, druzí v kombinaci. Propadali jsme ve všem, kombinace se nedařila a pokud jsme snad dostali na dostřel brány, tak finální zakončení nijak neohrozilo soupeřovu branku. Do konce poločasu jsme inkasovali další 3 góly a nijak nedokázali ohrozit soupeřovu bránu. To byl naštěstí ten špatný poločas.

V přestávce jsme si připomněli, co jsme trénovali na soustředění a co chceme hrát; tlačit se více do soubojů a roztahovat hru do stran.

Lišáci zvýšili aktivitu, více podstupovali souboje, napadali soupeře a kombinovali. Začali tlačit soupeře na jeho vlastní polovinu a více se dostávali do šancí. Dostavili si i gólové střely a některé z nich skončili v síti. Trpělivě dále hráli svoji hru a postupně přidávali další góly, až se podařilo utkání otočit v náš prospěch o 2 brankové vedení. Nadále jsme soupeře nepouštěli k vážnějším akcím, až na pár. Hned tou první korigoval stav na konečných 6:5. A v závěru zápasu samostatný únik zlikvidoval výborným zákrokem Kuba Kovář.

Jsem rád, že Lišáci zápas nezabalili a zvýšeným důrazem a naší kombinační hrou si vybojovali vítězství.

 

Branky:

2 min    1:0          Linhart (Kellev)

5 min    1:1          Střešovice

10 min 1:2         Střešovice

17 min  1:3          Střešovice

22 min  1:4          Střešovice

40 min  2:4          Dočekal

44 min 3:4         Kellev (Dočekal)

48 min  4:4          Adensam (Linhart)

51 min  5:4          Kellev (Dočekal)

54 min  6:4          Kellev (Adensam)

60 min  6:5          Střešovice